2023-04-23 685 浏览
.Miligram(上环).上次去嘅天气同今日一样滂沱大雨☔️但因为之前已经有explore到呢间放负小东京🇯🇵嘅Cafe.. 谂住趁假期嚟感受下.. 就🚗嚟咗..好彩当日门口都有位泊(🚗人士可留意).装潢 食物种类 成个vibe都好🇯🇵古色古香.. 木系 森系嘅格调..当日净系嗌咗一款食物.Bento Box $1589.1/10.卖相满分 打卡一流实际继续fusion咗日式嘅元素 同 all day breakfast为一体嘅bento.有几creamy嘅Scrambled egg..香口嘅烟肉芝士大啡菇几大条嘅肠 & 各类蔬菜 (牛油果番茄仔 焦糖香蕉)以及正正常常嘅酸种.成件事系正常发挥 但卖相加成虽然呢个价钱cp值唔算太高..但份量 如果系细食嘅人两个人share都够嘅🫶🏻.环境 味道我都觉得不妨一试如果你又咁啱系中环几步路程到九如坊 可以chill下但.. 当日我哋嘅感觉就系 店员态度比较唔舒服.. 个人感觉only.. 无任何offensive.. 好多嘢都系人夹人如实反应我嘅感觉都系我嘅初衷但撇除呢样嘢.钟意chill下 饮下啡 感受下🇯🇵风情 & 打打卡不妨一试阿门.#
Miligram(上环)
上次去嘅天气同今日一样滂沱大雨☔️
好彩当日门口都有位泊
(🚗人士可留意)
当日净系嗌咗一款食物
Bento Box $158
9.1/10
卖相满分 打卡一流
有几creamy嘅Scrambled egg..
香口嘅烟肉芝士大啡菇
几大条嘅肠 & 各类蔬菜 (牛油果番茄仔 焦糖香蕉)
以及正正常常嘅酸种
成件事系正常发挥 但卖相加成
虽然呢个价钱cp值唔算太高..
但份量 如果系细食嘅人
但撇除呢样嘢
钟意chill下 饮下啡 感受下🇯🇵风情 & 打打卡
不妨一试
阿门

#香港美食 #港式餐厅 #卡路里 #饮食记录 #饮食控制 #营养 #健身 #健康饮食 #无添加 #减脂 #增肌减脂 #增肌 #减肥餐单 #减脂餐 #myfitnesspal #fitnesshk #hkfitness
#calorieswithmic上环 #calorieswithmic日本餐 #calorieswithmic西餐