当日同闺蜜2人出黎倾下计一开始都惊要排队等位可能系平日,所以冇咩人. 但食之前,大家要谂到底想食野定饮野因为间cafe一共有两层,分别系7/F & 8/F7/F系日式餐厅咁,8/F系酒吧既装修如果你系见到饭呀/寿喜烧🍵宇治抹茶红豆白玉芭菲(好想食,但无计去左8/F) 这些都系7楼。食1个面,1个小食,2杯野饮大约系$300,每人around $150明太子意大利面有两个汁(日式酱油味/牛油酱汁)我同朋友大意简左牛油酱,系普普通通。八屋三重鸡拼热辣辣𠮶阵都几好食。有唐扬鸡,柚子鸡槌 同埋 一款好似果种玫瑰花鸡翼的鸡槌 但我食唔出系咩味😅有个小小的沙律仔 做伴碟。 宇治抹茶提拉米苏拿铁 💚💚💚💚💚抹茶控觉得好味!呢度既抹茶饮品都系有机认证,放了lady finger系杯面(系提拉米苏 signature 吧haha) ,咁 大量抹茶粉系面,饮品卖相好精致,用嚟打卡一流。抹茶味道好饮, 我就略嫌觉得甜咗啲。 见到其他食家好似有得叫少甜, 同埋我钟意个奶盖,甜甜地😁竹炭我就冇试到因为唔想饮冻野😶本身想食西多士但睇落觉得好heavy同埋又系食包.... 😂最后放弃😅想揾个静静地嘅地方坐下倾下偈
当日同闺蜜2人出黎倾下计
一开始都惊要排队等位
可能系平日,所以冇咩人.

但食之前,大家要谂到底想食野定饮野
因为间cafe一共有两层,分别系7/F & 8/F
7/F系日式餐厅咁,8/F系酒吧既装修
如果你系见到饭呀/寿喜烧
🍵宇治抹茶红豆白玉芭菲(好想食,但无计去左8/F)
这些都系7楼。

食1个面,1个小食,2杯野饮
大约系$300,每人around $150

明太子意大利面(牛油酱)

宇治抹茶提拉米苏拿铁 💚💚💚💚💚
饮品卖相好精致,用嚟打卡一流。
宇治抹茶提拉米苏拿铁

竹炭我就冇试到因为唔想饮冻野😶

想揾个静静地嘅地方坐下倾下偈觉得好好
如果系想品尝食物味道,就可以再谂谂
同埋真系要谂下去7楼定8楼。

♈Aris
2021-09-24