2021-02-15
苏庐, 大澳☕️最近冇得去旅行,相信大家都会喺香港唔同嘅地方行吓。平时好少入大澳,睇到好多食评都有介绍过呢间CAFE,今次难得黎到大澳好难唔嚟试一试。个人觉得食物方面其实同普通市区嘅Cafe嘅食物差唔多,佢胜在有市区做唔到嘅𠮶种舒适嘅环境🍃不过其实大澳都好多人尤其是假日。价钱方面我觉得稍为贵咗少少,因为食物方面我始终觉得比较普通,味道又唔系特别惊喜🌝不过难得嚟到,偶然试吓一次半次,我又觉得值得嘅👍🏽.📍#G/F, 86-88 Kat Hing Street, Tai O #HappiMuffinNT🌟#HappiMuffin Rating: 7/10💰Price: $80-120 pp.#hkig#hkigers#igers#yum#yummy#nom#nomnom#foodporn#hongkong#food#share#like#foodblog#foodie#love#follow#香港#香港美食#美食#美食指南
🌟#HappiMuffin Rating: 7/10
💰Price: $80-120 pp