2021-05-29 3563 浏览
🇭🇰Santorini Greek Taverna·呢间我好耐之前黎食过既 我记得佢既比较普通 今次再黎就嗌左D希腊D既野食 今次水准就唔错啦😌😌·chicken souvlaki $140 l seafood risotto $120佢lunch set仲包汤 甜品同埋野饮 超级丰富 佢个西兰花汤真系好足料 而且超级热辣辣 味道唔错🥦佢个鸡肉串烧都唔会太干 配佢个乳酪酱几好味 佢个pita bread有稍微烘过都几好味既 系个薯条淋左少少😂😂之后个risotto都几有惊喜 佢入面超多海鲜 而且全部好新鲜 尤其系佢个蚬好鲜甜 个鱿鱼都煮到岩岩好 不过佢呢个risotto就偏湿少少 唔系好似义大利个只🤔佢个甜品我就觉得有D太甜啦 我地个日食既系朱古力pudding 佢甜到有D漏 不过佢地都几好 就算只系lunch佢地都愿意比蜡烛 开心🥰·#rbyeat#rby西餐#rby湾仔 #rby中环·📍湾仔皇后大道东202号QRE Plaza 5楼📍中环苏豪伊利近街51号伊利阁地舖
🇭🇰Santorini Greek Taverna
chicken souvlaki