2022-05-14
首先黎嘅系泰式奶茶, 甜度刚刚好, 饮落去味道好浓郁,比普通嘅港式奶茶更加有特色。 赞!冻柠水正正常常, 柠檬唔会太酸, 饮落有清凉嘅感觉本人都好钟意食刺身,呢个虾好新鲜,配搭埋蒜蓉入口,同埋佢嘅酱料 一齐食, 很有fusion 感觉, 好match. 唯数量较少 唔够喉,想食多两只。朋友觉得呢个汤底麻麻哋, 我都有食 觉得有少少沙嗲同埋椰汁嘅味道, 整体饮落去好creamy, 我反而几喜欢~ 肉丸好大牙好爽, 两只肉一生一熟都好食! 值得一赞嘅系佢嘅温度, 够热!我唔系好食得辣,不过都可以食到。 入边嘅材料也很充足, 没有失望!通菜食落去系新鲜爽口嘅, 唯不够镬气, 而家返少少辣椒仔,会更加野味😂 鸡都算系好滑,份量都足够~ 可惜油鸡饭太硬, 不够油鸡味。 内在环境很宽阔, 服务态度也很好, 如果来同朋友倾偈吹水都系一个不错嘅选择。
泰式奶茶
冻柠水正正常常, 柠檬唔会太酸, 饮落有清凉嘅感觉
鸡都算系好滑,份量都足够~ 可惜油鸡饭太硬, 不够油鸡味。