2023-03-16 88 浏览
环境好悠闲 除左inside位 另外有户外露台位 仲系Pet friendly嘅餐厅~同朋友叫左几个lunch set 觉得都唔错!(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)餐汤一般 不过加分位系加左啲烟肉干落去平衡返个味道~跟餐送嘅热茶有sencha/ peppermint /earl grey同埋osmanthus oolong拣 而且上枱果阵仲好有雅兴 有个类似lab用嘅容器装住 再跟个杯仔Spaghettini Cream with Smoked Salmon $138忌廉汁味道唔错 意粉好挂汁 而且有啲芦笋系入面 增加左口感 另外烟三文鱼有四块 份量都算系咁🤣Margherita Pizza $108好拉丝!🧀一定要趁热食!佢用左酸种面团黎整嘅 所以唔同平时出面果啲pizza底 觉得批边面好好食 好似面包咁 而且系即叫即整嘅 不过我地唔系等左好耐就有得食(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)Rigatoni Tomato Basil $108 (🌿)素食之选 蕃茄酱都算多 而且系用鲜蕃茄酱煮 所以几开胃!Spaghettini Lobster Bisque with Grilled Prawn $148呢个好出色 意
餐汤一般 不过加分位系加左啲烟肉干落去平衡返个味道~

Margherita Pizza $108

素食之选 蕃茄酱都算多 而且系用鲜蕃茄酱煮 所以几开胃!

呢个好出色 意粉好挂汁食落真系有好浓嘅龙虾汁味 而且加左啲蕃茄一齐煮好开胃!
烤大虾有三只 烧到好香而且都算大只!好贴心咁将虾开左边 方便客人用刀叉都轻易食到~

炸薯条 +$38
系粗薯!炸到好香好脆 而且份量都算多 (本身有多啲 但系食食下先记得影😂😂)
2023-02-27