2015-01-02
同表姐本身谂住过一个开开心心既boxing day去到尖沙咀金巴利道食一餐美味既韩国菜去到清溪川既门口无menu但睇落好正宗就入左去 点知一揭开本menu价钱令我地二人感到惊讶 根本都吾值甘既价钱 但又吾好意思入到去又走人。。 嗌完野食无耐 又有一啲客人入黎 我地附近有3张枱 有客人入黎问个阿猪妈坐边 阿猪妈就大声又吾耐烦甘讲求其坐啦 之后隔离枱再后面张枱有2个女客人坐底一阵之后好惊讶甘讲有小强 而哩只小强有手指一节半甘大 我坐个个位睇吾到但我表姐睇得好清楚 搞到好吾开胃 之后只小强仲要趴上个个女客人既iphone上面 女客人无可耐可攞本menu拍死佢 然后就走人 搞到我地附近台啲人劲无胃口 个一刻令到我地好想走人 但啲野食黎左焗住系个到食埋。。 食到一半 我见到后面张枱有个男客人弹左起身 问一句又有小强?? 个男客人话又有啦 又系好大只 可能一家大细都住系到 搞到个一刻我同表姐极速清埋啲野食走人 讲真环境甘恐劣 态度又甘差 仲边有人会够胆去食 哩个经验真系令我一生难忘 啲食物又吾系特别好咩 我地嗌左358蚊既综合性烧烤 有多春鱼 羊肉 五花肉等等 唯独无牛 啲前菜系好足料但
啲食物又吾系特别好咩 我地嗌左358蚊既综合性烧烤 有多春鱼 羊肉 五花肉等等 唯独无牛 啲前菜系好足料但味道一般。
起初店员会帮我地剪五花肉 系我地食紧既时候 但态度粗鲁 所以有机会都吾会再去食