2022-10-01
安兴游乐场对面开咗一间 好大 好有型格嘅西餐 落雨落咗几日放工屋企附近就一于过嚟试下😌环境好大 工业风设计 楼底高 有二人/四人套餐选择但我哋钟意散点自己钟意食乜就叫乜 😉坐落好舒服 特登坐住窗边望住意🌧️景,好有诗意,店员服务仲好好添👍先来餐前面包,都好有诚意,自家制之余有橄榄油和黑醋.🥰每个主菜都可以加60蚊转套餐,可以拣凯撒沙律或者是日餐汤 跟埋自家制雪糕仲可以加 $38要红白餐酒添,我拣咗红酒🍷易入口,仲几大杯添😝凯撒沙律分量好多 非常新鲜 配上芝士碎 面包粒 烟肉粒 口感更加好👍👍第一次饮咖哩汤 香浓几特别😁香辣蒜片钻石蚬扁意粉 🍝$152钻石砚有十只咁多,非常饱满新鲜 仲有淡淡嘅海水味 非常鲜甜😋😋意粉弹牙 香香辣辣 仲有好耐好浓嘅蒜香味添美国手工牛肉汉堡$148😍配上紫椰菜沙律 蕃薯条卖相一流 上枱热辣辣 包皮脆卜卜 牛肉汉堡非常juicy 松软 薯条仲特意配上 蛋黄酱好味😛😛食埋雪糕.好适合夏天 士多啤梨同样好味好舒服嘅一间餐厅!食物质素亦都高,价钱合理 下次约一大班朋友过嚟 饮下酒倾下偈唔错嘅选择🥰🥰
环境好大 工业风设计 楼底高 有二人/四人套餐选择
但我哋钟意散点自己钟意食乜就叫乜 😉
先来餐前面包,都好有诚意,自家制之余有橄榄油和黑醋.🥰
第一次饮咖哩汤 香浓几特别😁
香辣蒜片钻石蚬扁意粉 🍝$152