餐厅: UG Elements 有機農場.餐廳.市場
资讯:

早几日同啲朋友去试下呢间新野,感觉装修得几好,食物都几好食,但系坐位都几逼,以佢夜晚系食鸡煲个类较大食品真系好细、好逼夹,行到既位置都细,见住啲员工拎住一个个锅真系有啲惊,不过啲野食都几好食。另外,就系成日漏单🙄,唔止我地个枱,连隔离个啲枱都系咁,个锅虽然都几快有,但系啲配菜就漏,见到啲员工都几忙咁,吹咗一次都唔好意思再吹佢地,可能系人手不足问题。此外,舖头细既好处系人少啲都无咁嘈,可以静啲咁同朋友众下,但系有个处员工系廖啲客倾计😑,说话大声,其实个日都几多人下,我见到其他员工都忙紧唔明点解佢有时间吹水,可能佢系老细?总之就嘈到我有啲燥😡,不过见啲野食好食我无出声😤。仲有,同一个员工又唔识落单、又唔识收钱,扰攘咗好耐我先食到同埋单🙄,希望下次再食唔会再遇到呢啲问题。最后,环境虽然几好,但系唔系太干净,我见啲炉放系地下,希望会放上枱既野都唔好放系地下,好唔卫生,由其个地下都几污糟,有油有骨,我见到几次啲员工差啲滑倒😨,环境卫生有待改善🤔。抛开以上问题,值得一赞既真系啲野食,啲鱼即叫即㓥、好新鲜,鸡煲都好好食,下次希望试到羊腩煲☺️