2009-03-21 5 浏览
友人帮我庆祝生日**我地book左位**7点半前到**可能时间早**无乜人**睇下menu咩都想试下**原来有得$250一位成人任叫menu上既野**但系特别饮品只可以叫两杯**所以我地就叫左e个**不过我地想叫幼龙虾配天使幼面佢话无**可能系因为贵**所以无得叫**不唔紧要**因为其它野都好好食**另外因为book左系生日**所以有Tiramisu 意大利芝士饼 送**佢会有2个侍应企你格黎**一个就拎住个蜡烛台**另一个放cake**会唱埋生日歌**个个都会知系你生日**哈**2个人食左$550**因为有coupon 食满$300平$100 **所以total $450http://www.fatangelos.com/index.html佢个website**有哂menu

佢个website**有哂menu
凯撒沙律Caesar Salad(d 菜好新鲜&面包粒好脆)同Zuppa di Mare忌廉海鲜汤
鸡翼 好好食!!要亲热食**可以唔使点个个酱**因为个鸡翼本系有味
Snow Crab with Angel Hair 蟹肉天使幼面蕃茄汁**个汁食完好醒神**
罗马猪肋骨Ribs alla Roma**必试 佢有2种酱拣**我地拣左美式烧烤酱**另一种系
Grilled Salmon with Pesto 香草酱扒三文鱼: 我觉得一般
Tiramisu 意大利芝士饼: 生日送的**
唔记得左叫咩名**但系2杯都好饮**好特别**