2021-04-06
好耐都冇去感受下人哋开心嘅气氛今次终于有机会嚟你间餐厅试吓佢嘅食Roast beef Japanese rice $150朋友成日同我讲话呢间嘅牛肉饭好好食咁我当然要试吓呢个饭系咪真系好食个汁加埋落去个牛肉饭一齐食,牛肉肉质好香好好食,就连对面平时唔食牛嘅人都表示呢个牛好好食Gragnano spaghetti $140一嚟到佢个卖相已经唔差,二想唔到佢个味道香得来又好食,开头我本身对呢个意粉冇乜期望,因为黑蒜我真系麻麻哋,但食落去又真系有黑蒜得来又唔会话浓到食唔到,再加埋上面嘅芝士一齐食简直系完美👍👍👍Mocktail-blueberry fizz $55 🍸今次我竟然唔系饮酒,饮落去几香莓味,一啲都唔药水👍Block 1A The Lane-Chardonnay $150 🍸呢个白酒啱晒我,因为我本身唔钟意饮甜嘅,第一次喺外面叫白酒饮,唔错夜晚环境气氛好好,而且都好多人,个个都好兴奋好开心好热闹
今次终于有机会嚟你间餐厅试吓佢嘅食
Roast beef Japanese rice $150
朋友成日同我讲话呢间嘅牛肉饭好好食
咁我当然要试吓呢个饭系咪真系好食
Gragnano spaghetti $140
Mocktail-blueberry fizz $55 🍸
今次我竟然唔系饮酒,饮落去几香莓味,一啲都唔药水👍
夜晚环境气氛好好,而且都好多人,个个都好兴奋好开心好热闹