2023-04-16
咁啱有机会嚟呢间环境、气氛同服务都好好嘅餐厅食晏,一上到嚟,门口同入面已经见到好靓嘅墙壁餐厅嘅景观一流,两排大窗,一边望海,一边望山餐厅入面嘅布置都好靓,中间嘅酒吧俾人一种有格调嘅感觉,而且播住优雅嘅音乐,感觉好好餐厅好干净,座位好好坐,亦好贴心咁提供消毒湿纸巾俾客人用,餐牌提供嘅选择种类都好够多安格斯牛肉汉堡配炸薯条($108) - 包烘得好脆,包面满布芝麻,食落更香口,安格斯牛肉本身好好味,所以个汉堡配芝士、蕃茄同生菜已经好好食;薯条亦炸得啱啱好,份量亦好足够餐包热辣辣,个包本身有香草,搽埋牛油,味道好丰富;食完汉堡包同薯条饮冻柠茶,格外清新加配餐汤同是日甜品($25) - 蕃茄汤好香浓,酸度啱啱好;甜品荔枝慕丝,好香滑,细细杯有齐荔枝、士多啤梨、蓝莓同桑子,好好食餐厅好靓,环境好好,店员又殷勤有礼,好细心咁介绍餐牌,食物质素亦唔错,值得推介
餐厅嘅景观一流,两排大窗,一边望海,一边望山