2008-01-13 5 浏览
寻日同个朋友补祝生日,决定book呢度.两个人都未食过呢间意大利餐厅.早一日book,顺利book倒7pm门面就普通一间餐馆,入到去原来几ok㖞!几有外国风情,暗暗底下有烛光.好warm.可以清楚见倒对方个样,亦可以清楚听倒对方讲乜.我冇特别要求台既位置,去到佢留左张最埋同贴墙既四人台比我地两个.感觉唔错自成一各.食物方面,叫左:一个晚餐:1.包括一个餐白汤(唔系忌廉汤但冇写名,ok,可以再浓d)2.主要系蕃茄同虾既意粉(ok,蕃茄新鲜)另外再散叫左:3.蚬肉汤(几好.料好多,味道几好.饮左佢都饱左三成.不过如果个汤好饮,其实我prefer多汤少渣)4.四季pizza(麻麻la,面层既料用唔平均既方式分布,即系有两块系有火腿,渐进地下两块有磨菇,然后又有洋葱.四个渐进式既用料,就系四季pizza.但个感觉系料同饼底分开左,而饼底都几硬)大致上既感觉都几好.对我黎讲,两个人食饭环境都几重要因为一路食会一路倾计.环境好都开心d.而食物就冇觉得好好味想食多次~anyway我都觉得系聚旧推介.最后服务都几好.主动加水.食得轻松.埋单$306
食物方面,叫左:
2.主要系蕃茄同虾既意粉(ok,蕃茄新鲜)
埋单$306