2011-10-11
见佢成日坐到满哂人咁,谂住啲嘢食应该都ok,点知原来唔系啰!环境: 佢地方都算大,但系座位之间好迫,而且好污糟,就连佢拎黎果杯奶茶个杯都好多未洗干净既渍。服务: 我从来都唔会要求茶餐厅有好好嘅服务,但系佢同我地落单,问佢野又唔答,未落完单就走左去就真系唔掂啰!食物: 我地两个人,叫左一个猪扒饭配香蒜汁跟热奶茶,同一个鸡扒公仔面(竟然24蚊一碗鸡扒公),猪扒有两块,两块唔同,一块ok冇问题,另一块啲肉质好"鞋"同好干,可以用难食黎形容,好彩有个蒜汁救一救,唔系都几难食入口,奶茶都几大杯,可惜奶同茶既比例唔啱,奶落得太多!而且个杯好污糟,根本未洗干净!试完今次之后我相信我唔会再去啦!P.S.本来有影相想upload,但我用iphone写呢篇食评,系统唔比我up相~ >,<"
环境:
服务:
食物:
试完今次之后我相信我唔会再去啦!