2023-10-20
呢间餐厅对住将军澳海滨长廊,气氛轻松舒服好啱约会。天气凉啲仲可以坐室外位。🍕华哈卡薄饼$168甜甜哋嘅番茄酱🍅加上sour cream,令到整体嘅味道偏甜。加埋鸡肉、焗薯、蘑菇,味道好夹又特别有层次感。而且sour cream微酸嘅味道好解腻。🍝香浓芝士大虾意粉$148个sauce好creamy而且黑松露味好浓。有唔少爽脆嘅蘑菇,最正系啲虾仁劲弹牙!🍗秘制香辣鸡翼$108呢度嘅鸡翼绝对系我心目中嘅no.1!店员佢哋话都好钟意食🤭。皮脆肉嫩,大只厚肉但入味,仲有淡淡蒜香。本身唔辣但可以蘸埋佢嘅秘制辣酱。🥣餐汤$68薯仔汤香滑浓稠又有天然嘅淀粉质地。充满薯仔、洋葱嘅天然甜味。🥗凯撒沙律$118呢度嘅caesar sauce比平时食到嘅酸少少又冇咁腻。连平时唔钟意食沙律嘅👩🏻都觉得好清爽开胃。🥭Mango Mule $58浓浓果香又唔算特别甜,酒味唔重好易入口。🥂House Sparkling $48气泡好靓,味道好fruity同埋偏向dry,饮得好舒服。以house sparkling嚟讲好正!
🍕华哈卡薄饼$168
🍝香浓芝士大虾意粉$148
🍗秘制香辣鸡翼$108
🥣餐汤$68
🥗凯撒沙律$118
🥭Mango Mule $58
浓浓果香又唔算特别甜,酒味唔重好易入口。
🥂House Sparkling $48