2021-11-18 261 浏览
喺朋友IG度见到呢间Cafe ,睇相好似几靓咁,就相约朋友仔过嚟观摩一下😆嚟到真系有惊喜,首先环境装修有种欧陆式感觉,以白色粉红色为主题,极高楼底加落地玻璃,枱与枱中间一啲压迫感都冇,空间感十足,令人有种好放松的感觉👍🏻食物价钱亦合理(纯粹本人角度)味道都Ok 😉我就觉得有虾个个意粉几好食(唔记得全名叫咩名😅)我哋三个女仔,叫左三样嘢食,一个甜品,原来食满$200,再送多一个甜品,佢地今次就送咗个焦糖炖蛋😃,送既甜品以为好细个,原来店主都好大方😅😅有机会下次会带我既🐶再嚟☺️,原来露天地方系可以带宠物黎,我嚟既呢日就见到有两台带住狗仔黎!总结我几钟意呢度嘅感觉,同朋友真系倾到计,唔会好嘈又冇压迫咁,亦唔会好似食完想赶你走咁,环境又舒服,员工亲切有礼🤝唯独进步嘅空间系野食同饮品选择唔多,希望下次嚟可以多啲选择😀

食物价钱亦合理(纯粹本人角度)味道都Ok 😉

2021-11-18