2020-04-26
呢间餐厅超近hku mtr,转个弯就到今晚有嘢做要嚟呢头,所以就食埋晚饭先走我用openrice book位(有7折)一入门口就会帮我地探热,同埋提供消毒搓手液环境亦令人觉得好舒服,同其他枱嘅客人都有一定嘅距离,唔会好易就听到人地讲咩,好啱几个朋友仔出嚟倾心事我地3个人叫咗4样嘢食~第一样系Miss Tuna, 已经帮我地切好咗一块块好多吞拿鱼,几乎啖啖都有味道正常第二样系Guinea fowl barley risottoTofu, ginseng chicken consommé汤ok,有少少人参味,而个饭就好普通,我麻麻地呢碟第三样系Hokkaido uni, Korean chilli,linguine海胆几好食,唔腥酱汁系好小好小辣,捞匀意粉好好味,入面仲有几粒蕃茄,够甜第四样系pop mountain 拣呢间餐厅就系为咗呢个甜品!一上枱已经觉得好正,成座山超多雪糕,好高,好实净爆谷加雪糕真系好夹好好食!三个人食系好饱!我地仲见到另一枱都有叫呢个食整体嚟讲都唔错嘅~环境舒服,嘢食正常,服务好好,同埋厕所都好干净
我用openrice book位(有7折)
一入门口就会帮我地探热,同埋提供消毒搓手液
汤ok,有少少人参味,而个饭就好普通,我麻麻地呢碟