2011-03-03 27 浏览
团购既威力,所以我买左两张 ($99 + 10% / set) 餐券 餐厅环境唔错,无咩人,较静,可以同老公仔避开嘈音,唔洗同人迫,唔洗等位,静静地拍下拖食下饭。头盘 - 鸡胸沙律 & 烟鸭卷鸡胸沙律︰ 鸡胸好硬........ 沙律ok烟鸭卷︰好食! 主菜 - 肋骨 & 汉堡扒肋骨︰熟过头.... 有点干.... 味道ok (但我啲同事话呢个系最好味的,而且好淋。 唔通转左厨师????)汉堡扒︰这个是连埋个包的,食唔晒啰。汉堡扒ok 好味架,但有略微有点 "散"甜品 - 朱古力蛋糕 & 焗蛋(荔枝味)朱古力蛋糕︰好食,软硬适中,唔会太甜,不过有点苦,是因为用了黑朱古力吧。焗蛋(荔枝味)︰good!饮品哎左两杯橙汁︰饮到食主菜既时已经饮完,大杯啲更好 (是我太贪心了吧,呵呵呵~) OVERALL,呢间餐厅唔错,但最好有埋中文菜单啦。希望佢做多啲promotion,咁就会多啲人黎食,同埋等我地再有机会买到平餐券hehhehehheheh....

头盘 - 鸡胸沙律 & 烟鸭卷
鸡胸沙律︰ 鸡胸好硬
........ 沙律ok
烟鸭卷︰好食!

主菜 - 肋骨 & 汉堡扒

甜品 - 朱古力蛋糕 & 焗蛋(荔枝味)
焗蛋(荔枝味)︰good!

OVERALL,呢间餐厅唔错,但最好有埋中文菜单啦。
hehhehehheheh....
  • 头盘的烟鸭卷 & 甜品的焗蛋(荔枝味)