2014-08-07
呢度装修正相信大家都知,所以唔再摆相。但嚟呢度,真系要有心理准备,系剩系食装修。食物方面,唔止上菜慢,系连收钱都慢。我去到时系星期六晚八点几,全场都系坐满一半左右,但去点菜时由于佢哋系用一部细细部接收器畀客人坐返埋位等通知,而啲接收器系返唔切,所以我去到时有两个人左右要企喺度等到有机返至点得嘢。头先话上菜其实都唔多啱,因为系自取,食完都系自己攞返个兜出去畀佢收。呢啲我系完全冇问题嘅,美国大部份快餐店都系咁。我点咗一个parma ham salad, 一件朱古力牛奶多士,一杯latte,一杯蜜桃绿茶。个沙律份量唔多,但味道还可以,因为菜新鲜,但件多士就真系完全唔合格,一切落去经已系韧到切唔开,食落去唔好话脆,直头食紧胶咁,应该系因为面包唔新鲜。我心目中,整件多士系好基本嘢,呢度做唔到。latte当然唔会及真正cafe出品,味道似mccafe𠮶啲。员工大部份对客时都好有礼貌,会提仲有几耐收舖,有需要帮忙时亦好快手。加上装修实在系有特色,如果食物质素能改善,呢度绝对会系我常到食店。
我心目中,整件多士系好基本嘢,呢度做唔到。