2024-05-20
庆祝生日嘅一餐饭🍽️环境几好,可能当日唔多人嘅关系,餐厅都比较安静,倾计都比较舒服。唔记得咗影餐牌,有三个set可以拣,另外仲有 A la carte,拣左$2388 per head 个set, 另外开咗两支Stillwater,印象中$120一支 2388 set ⬆️⬆️⬆️每样嘢份量都好细,我女仔黎讲都唔系大食,但真心食完系冇饱嘅感觉😂😂😂 男仔食量就更加唔洗讲 😐😐好彩食饭当日都天清气朗,如果唔系乜都睇唔到嘅话都几灰,话晒都系俾钱睇个景😮💨😮💨😮💨Service 方面,的确麻麻地,大厅得2个楼面。问我地开唔开水嘅时候比较积极😂😂 叫埋单都等得比较耐,但员工都有主动提出帮我地影相,而且好专业咁拎埋反光板。总结黎讲,试过一次打个卡就算,冇咩特别都唔会覆桌,要靓景嘅餐厅都有好多选择。2个人连加一,埋单$5639
2388 set ⬆️⬆️⬆️
2个人连加一,埋单$5639