2019-11-19
Weekend 同朋友一行四人黎到呢度私心bookmark左好耐睇好多人去过好似环境好靓食物好正咁特意约埋朋友过黎荃湾呢间cafe食lunch不过入到去餐厅几细下 位与位之间既位置非常小 网上睇到既相片同我实质到铺个时既感觉有好大出入有两位朋友选择左All day breakfast 有三个set A B C set B set比A set多左块烟三文鱼 就索价多$20 而Set C比起set b 就多左Parma ham就再贵多$20 抵唔抵就见人见智我同另一位朋友就叫左个白汁蘑菇烟三文鱼意粉 同埋 鲜茄磨菇德国肠意粉🍝另外跟餐加钱跟左两杯热咖啡同热朱古力☕️虽然呢度图案唔系拉花 只系撒粉 但见网上经常见有人打卡 而且有好多款人物 后来听到其他人叫野食先知 原来热饮上面既图案系可以自选 我地唔知所以无预知下黎到个两杯系小新同小葵不过我好钟意睇蜡笔小新 如果唔计食落肚 对眼睇落真系加分我地坐近窗边位 所以采光好好 食物睇落同影落都好吸引咁但食落完全唔系个回事 所以人既食物不论意粉定all day breakfast 味道调教得好淡味 一个就无茄汁味一个就无忌廉味 意粉仲要系鞋口 偏硬
私心bookmark左好耐
睇好多人去过好似环境好靓食物好正咁