2020-11-07 92 浏览
我同朋友都好钟意玩board game,上网见到呢间楼上Cafe有好多board game提供,同埋佢哋嘅食物都做得几出色,所以就去试吓!我哋就叫咗西班牙海鲜意粉,带子黑松露意大利饭,肉酱焗薯角,炸虾仲有蜜糖鸡翼。咁多款食物我哋就最钟意带子黑松露意大利饭仲有蜜糖鸡翼首先讲吓黑松露带子意大利饭,意大利饭餐熟到啱啱好,酱汁亦都调校得恰当食落唔会太腻,配合埋佢哋嘅黑松露简直系一流。至于蜜糖鸡翼方面,佢哋嘅鸡翼腌得好入味,调味啱啱好,配合埋蜜糖嘅味道鸡翼本身嘅酱汁味得以中和,识落啱啱好!佢哋嘅嘢饮亦都好出色,我哋就叫咗柠檬利宾纳沙冰,仲有oero奶昔!柠檬利宾纳沙冰好解腻,而Oreo奶昔,就好Rich,好满足!
咁多款食物我哋就最钟意带子黑松露意大利饭仲有蜜糖鸡翼
2020-11-03