2019-10-26 42 浏览
星期六夜晚喺九龙湾,我同妹妹选择了E Max这家食评不错的chill inn食晚饭。首先要讲呢度嘅装修好唔错,系用上简洁嘅木系做装饰,感觉几舒服有chill的感觉。另外原来隔离依间餐厅有个专系俾人带狗狗黎用膳嘅狗狗营地添,觉得香港来讲好少有商场入边嘅餐厅可以咁做。食物方面,我哋今次总共叫咗三道菜。分别系带子西瓜黑醋沙律,慢煮牛胸腹肉,以及大虾冬阴公意大利饭。另外再叫多咗一个蓝莓乳酪沙冰。西瓜带子沙律- 依个好清新同好特别!西瓜夹黑醋汁估唔到又几好食,带子都好有带子味,唔系啲雪藏无味带子。慢煮牛胸腹肉 - 唔知系咪慢煮嘅关系,啲牛肉真系好冧,同好有牛味。同埋佢牛肉嘅份量系好足添,反而薯蓉嘅份量都冇咁多。本人唔食萝卜,但我呀妹话啲萝卜好甜几好食大虾冬荫公意大利饭- 依个唔太辣,怕辣嘅人都可以点~但我觉得口味太fusion, 不算很泰式依杯个乳酪味几重,亦睇得出好足料另外我见佢加38 有得转stella artois! 可惜我无叫套餐,但觉得几抵~

慢煮牛胸腹肉

。本人唔食萝卜,但我呀妹话啲萝卜好甜几好食

依杯个乳酪味几重,亦睇得出好足料

慢煮牛胸腹肉