2023-05-22 84 浏览
假日在马鞍山Mos Town行街见到呢度新开左呢间就来左呢度食晚饭💕我地坐左卡位,又阔又大好舒服!呢度除左卡位,仲有对住师傅坐既吧枱位,可以望住师傅制作美食👍🏻 我地晚餐就点左:.🍣12贯寿司定食- 赤身、中吞拿鱼楠、大吞拿鱼腩、金目鲷、玉子、太卷、时令鲜鱼2款、葱粒吞拿鱼军舰、三文鱼籽军舰、海胆军腩- 配沙津、餐汤同面真系乜都有,刺身好新鲜!吞拿鱼腩极肥美好好食!海胆好鲜甜,玉子上印有餐厅名好特别🙆🏻‍♀️ 面可拣乌冬或荞麦面,呢排天气都热,我地叫左冻荞麦面,真系拣得好正确!钟意佢够冰凉又爽口好正😋.🍣10贯火灸寿司定食- 赤身酱油渍、墨鱼、黑松露赤虾、星鳗、佐贺和牛、三文鱼、鱼背、玉子同太卷- 配沙津、餐汤同面黑松露赤虾好香,点点黑松露配爽甜既赤虾好食!佐贺和牛系生,但肉味浓;星鳗肉质好软,本身已搽上酱汁好惹味.🦪北海道岩蚝2件超新鲜!又大只😍 滑口清甜!必叫😋.🍣葱粒碎拖罗卷香葱粒配碎拖罗,好有口感,而且配搭好香,简单又美味😋.👅盐烧牛舌呢个有惊喜!食落去超香超juicy而且好爽又大大块!必食!.🍢烧白鳝又系大大件,烧得外脆内软,外皮香脆,内里鱼肉嫩滑!.🍢烧鹅肝锅巴卖相几精美,采
🍣12贯寿司定食
- 配沙津、餐汤同面
🍣10贯火灸寿司定食
- 配沙津、餐汤同面
🦪北海道岩蚝2件
超新鲜!又大只😍 滑口清甜!必叫😋
🍣葱粒碎拖罗卷
香葱粒配碎拖罗,好有口感,而且配搭好香,简单又美味😋
👅盐烧牛舌
呢个有惊喜!食落去超香超juicy而且好爽又大大块!必食!
🍢烧白鳝
又系大大件,烧得外脆内软,外皮香脆,内里鱼肉嫩滑!
🍢烧鹅肝锅巴
卖相几精美,采用脆卜卜既锅巴代替传统鹅肝多士咁,鹅肝好香,味道浓郁,配锅巴食,口感好丰富!
最后唔少得饮返杯!叫左
🍎信州苹果汽水 及🍹青森县苹果汽酒,两杯既苹果味都好香甜好好饮😋
虽说马鞍山一向是美食沙漠,不过而家已经愈来愈多餐厅,想食刺身寿司既朋友有福了😋 呢度系十分不错的选择👍🏻
2023-05-06
  • 北海道岩蚝