Cassio喺某啲网站book会有半价,其位置位于中环兰桂芳,距离地铁站要行大约5-10分钟。门口有个好靓好friendly嘅外国女仔接待,有个屏风隔住门口同餐厅。现场有DJ,成个环境几relaxing。食物嘅portion较细,一开始以为我地用半价优惠book台所以细份啲,后来见到其他食评都有讲过呢样野。餐厅环境同气氛就好好,但食物相对而言就唔多impressive。其中叫左一份classical嘅tortilla de patatas,好出名嘅西班牙传统菜,但蛋味并唔系好浓,唔算好香,对最classic 嘅菜会有啲期待,但都很普通,几款菜都冇咩特别嘅地方,整体我会评价为一般,因为餐厅价钱较贵,所以如果见有半价优惠的话,先值得试下。