2023-11-05 179 浏览
呢间餐厅环境几舒服,令人好放松!而且午餐价钱都唔贵,好适合平日午饭嘅选择。午市套餐包括沙律或者餐汤同埋饮品,我拣咗餐汤同面包。今日嘅餐汤系蘑菇汤,味道浓郁。我试咗咖哩鸡配烤饼$125!咖哩鸡肉嫩滑多汁,配上热辣辣又大块嘅烤饼,味道真系好搭配。咖哩嘅香辣味道同烤饼软绵绵,好味😋另外,我仲试咗烤罗非鱼配海鲜蛤蜊同大蒜面包$120!罗非鱼烤得刚刚好,肉质鲜嫩,配上丰富嘅海鲜蛤蜊同香蒜味嘅面包,味道真系好丰富。每一口都充满咗海鲜嘅鲜味同大蒜嘅香气,令人食到停唔到口。如果你想加多$20,仲可以加购小食,我拣咗炸薯条!薯条炸得金黄酥脆,真系好好味。整体而言,呢间餐厅午餐真系物超所值!环境舒适,食物美味又唔贵。如果你想食一个平实又满足嘅午餐,呢度绝对系一个好选择!