2023-07-07
🐐铁板羊鞍配焗新薯什菜 😋羊鞍肉质处理得好,味道都够羊有骚味既,什菜反而比到惊喜我,因为佢好明显唔系白灼清蒸,佢系我用有味既汁煮既,所以本人几钟意佢既什菜。🍖铁板BBQ猪肋骨配焗新薯杂菜 $178😋一个人份量黎讲真系有啲大件,比足一排肉排你,切开都分到有5条骨,而且系肉多既。BBQ汁同平时食开既有啲唔同,佢既汁比较酸少少配肉既岩岩好,开胃!🍗水牛城鸡搥😋同样都系个BBQ汁好特别,而且鸡搥既好处系啖啖肉!但系唔系系咪因为晏食,薯条同埋鸡锤唔似系即炸,有总整好再翻热嘅感觉。🍈奥斯蜜瓜雪山热香饼 😋系贵不啲不过成半只蜜瓜上枱其实喱个价钱都合理啦,热香唔系平时食开实净个啲热香饼,所以唔会诂太过饱,再下面就系雪糕,本来加左钱加雪糕但之后发现本来有,不过雪糕冇人会厌多既!
🍖铁板BBQ猪肋骨配焗新薯杂菜 $178
🍗水牛城鸡搥