2020-07-16
今日同男朋友黎试下猫耳朵,我地有预先book位,但其实上到去都有位,环境都几舒服,系店铺位置的确有d隐蔽。我地嗌左几样野食明太子猫耳朵特级芝士忌廉汁紫椰菜花猫耳朵黑松露薯条碟豆花白桃乳酸梳打第一样黎既就系碟豆花白桃乳酸梳打,个样已经好靓,好似有两层咁,饮落去都有白桃乳酸既味,碟豆花其实系冇乜味,系个颜色吸睛。第二样黎既就系明太子猫耳朵,一黎已经闻到好香,好吸引。点知食落去都一样咁好食呀啲明太子同啲紫菜好夹,而且猫耳朵比一往嘅贝壳粉较为烟韧,好好食。第三样就系特级芝士忌廉汁紫椰菜花猫耳朵,闻起嚟都好浓芝士味,岩哂钟意芝士既人,而紫椰菜花就冇乜特别,好似系比正常嘅椰菜花淋少少,但系依一个食得多会有啲腻。最后就系黑松露薯条,啲薯条好脆,真系由落碟到食完都系脆抵赞,而个酱都ok,虽然吾系话好浓黑松露味,但都算值得叫成餐饭食得好饱,但好彩无话限时,都可能食下停下,抖抖再食😂😂个明太子猫耳朵我好值得嗌
我地嗌左几样野食
明太子猫耳朵