2021-12-09
初时去长洲好想饮啡寮,点知𠮶日冇开😭😭最后去咗呢间除咗试佢嘅蛋糕之外,仲试埋佢哋自家出品嘅咖啡😍😍Dirty Tart $48中文系叫脏脏朱古力鸡蛋布甸挞🥰上网揾资料嘅时候朱古力嘅挞边应该运用左法国Valrhona嘅朱古力再加上日本嘅鸡蛋布丁制作而成,另外面头加上大量黑朱古力酱同可可粉,一切开佢会流落去🤤🤤食落完全唔甜,可能因为佢哋采用黑朱古力,而且朱古力味非常浓郁,好正👍🏼👍🏼👍🏼Mocha $44好钟意饮Mocha,成日都饮pref嘅Mocha因为佢朱古力味浓郁,但haika cafe嘅mocha朱古力味都非常浓郁😍😍😍而且佢个咖啡豆非常之香,本来我哋只系叫左一杯咖啡,之后觉得佢啲咖啡豆好好饮叫多左杯Long Black环境又舒服,嘢食同嘢饮都好好味,去长洲一定要试🥰🥰🥰
Dirty Tart $48
中文系叫脏脏朱古力鸡蛋布甸挞🥰
Mocha $44
环境又舒服,嘢食同嘢饮都好好味,去长洲一定要试🥰🥰🥰