餐厅: 彩福皇宴 (置富都會)
资讯:

餐厅: 彩福皇宴 (置富都會)
资讯:

2019-02-03 67 浏览
同家人同朋友食饭,一般都系拣酒楼食中菜,环境够舒服同干净,可以坐耐d。呢间虽然有华丽既饮宴装潢,但价钱就好亲民,所以我地都系常客。烧汁松子绣球珍菌炒花枝柳 $88第一次接触绣球珍菌,原来外形同口感类似雪耳,爽滑口感,同鲜味既花枝柳几夹~虎皮椒腰果牛柳粒 $118三样都系我中意食既野,合并成一个惹味小少,虎皮椒香甜多汁唔辣,牛柳粒软嫩,份量好足~演唱会三宝 $298呢个可能系红磡分店先有既套餐,$298有三样野好抵食,又有我地最爱既脆皮鸡,皮脆肉滑,咸咸香香,肉汁充足~套餐仲有个小菜煲同上海浸菜,清清地又爽甜~红豆桂花糕 $18不得不食就系甜品,两款糕都系$18,价钱好平~但就好足料好好味~金箔芝麻卷 $18芝麻味香浓,口感又滑又爽~

烧汁松子绣球珍菌炒花枝柳 $88

虎皮椒腰果牛柳粒 $118

演唱会三宝 $298

套餐仲有个小菜煲同上海浸菜,清清地又爽甜~

红豆桂花糕 $18

金箔芝麻卷 $18
芝麻味香浓,口感又滑又爽~