今次第二次黎食晚餐,食物好食到不得不推介😄😄上次第一次黎系刚开张,问店主有咩推介食物,佢就介绍左个“羊架‘果然,羊架一d都唔‘苏‘,大厨仲整得好juicy tim😍😍差唔多食完之际,店主主动行黎问我地有咩意见,食物ok吗?既然佢咁问,我都直说:食物十分好,不过价钱方面就同区黎讲贵左小小,我建议可以整set dinner。今次黎到,果然店主真系有听取意见(好有心做),加番个set dinner, 有汤有小食有饮品:)最后叫左个set dinner 加个肉眼扒。另追加两个必食item>>>>炸鱼薯角, 同布朗尼雪糕甜品👍虽然以两个人食量黎计叫得多左 ,不过身为为食ge女人,,食甜品系会启动第二个胃😂😂俾大家睇相先,,卖相唔错架,不过因为急住食个布朗尼加雪糕,所以唔记得影相!!大家一定要去试下:)
今次第二次黎食晚餐,食物好食到不得不推介😄😄

大家一定要去试下:)
必食ge炸鱼
set dinner