2024-01-12
餐厅好近坚尼地城地铁站,步行大概4分钟,餐厅风格系轻工业风配园林设计,空间感够大,坐得好舒适🐮 Slow Cooked Beef Cheek慢煮牛颊肉💰$228摆盘好靓,卖相颜色好丰富,用咗嘅食材都几多,有花椰菜汁、萝卜仔、炒过嘅红葱、阿根廷青酱,食牛颊肉嘅时候可以点唔同嘅酱汁会有唔同嘅味道,牛颊肉煮得好淋,好juicy,而且有四件,够晒饱🐔 Buffalo Chicken Stick水牛鸡棒💰$98水牛酱汁会偏向浓味,但唔系辣,餐牌上面本身系鸡翼,当日冇鸡翼就用鸡棒取代,份量都好大份,鸡肉唔韧,个汁食得多会漏,可以食沙律菜中和吓,依碟𠮶份量又系好大份好饱☕️ Macchiato 玛奇朵💰$35Macchiato系浓缩咖啡里加入少少奶泡,第一次饮既感觉好特别,味道系先酸后苦涩,好特别既味道,饮开espresso既朋友不妨可以试吓呢款咖啡🙌🏻今日食咗几样嘢特别推介‼️ 慢煮牛颊肉经过路过,可以一试😉
☕️ Macchiato 玛奇朵💰$35
🙌🏻今日食咗几样嘢
特别推介‼️ 慢煮牛颊肉
经过路过,可以一试😉