2009-03-19 11 浏览
上星期同老公两人来到呢间度食晚饭,可能时间早(六点三左右),所以无咩人,同之前去一样座在大木椅上,非常好座,而且啲侍应又好好礼貌老公见佢有好多种唔同的全鱼刺身食(话其他日木本食店比较少见),想试下, 所以选了条'彩线立鱼' 薄切($200) , 而且食完仲可以免费用个鱼头同鱼骨煮鱼汤, 条鱼来时跟咗碟醋,开头我地都系用豉油同芥末点先,但觉得怪怪地, 后来试吓佢跟果碟醋先发现原来点醋系好味好多,完全可以带出条鱼的鲜甜出来,而个鱼汤有点菜同豆腐亦都好甜,令人满意!另外我地仲食咗个炒乌冬,个乌冬的面质都几烟韧,而且炒得几入味!佢个茶都ok好饮,后尾发现佢完来如果无叫野饮的话,个茶每人会收$5,下次都系叫野饮好点(睇过都几多选择)下次会再去!令次有条鱼,所以贵点,如果无叫鱼,一百元度应该可以落楼
大木椅上,非常好座,而且啲侍应又好好礼貌
下次会再去!
令次有条鱼,所以贵点,如果无叫鱼,一百元度应该可以落楼