2023-07-09 1702 浏览
今晚我哋一行七人去咗尖沙咀美丽华呢一间德国餐厅度食嘢。嚟呢度嘅交通都好方便。我哋就搭地铁喺尖沙咀站落,再喺B1出口出咗之后行8-10分钟就到了餐厅。我哋叫咗德国猪手 ,香肠拼盘,小食拼盘,四重芝士pizza,卡邦尼意粉,芒果乳酸汁,蜜桃乳酸汁,开心果雪糕蛋糕,同埋黑森林。德国猪手:侍应好好,会喺你隔篱帮你切埋先至上。猪手个皮好脆,味道唔会过咸,好重胶质。香肠拼盘:佢有埋薯角。香肠好似有4款。最好食系最深色𠮶条,辣辣地既。最唔好食系浅色粗粗哋𠮶条,太林。整体水准一般。小食拼盘:有香肠,炸蚝仔,炸鸡翼,炸鱼同埋炸薯条。当中炸蚝仔同炸鱼都干咗啲。其他发挥正常。四重芝士pizza :估唔到好好味。个皮厚薄适中。个边做到脆脆地嘅效果。好多芝士。份量亦都好够,有成12旧。卡邦尼意粉:味道唔错。有只半熟蛋可以捞埋啲意粉。但略嫌份量争啲。芒果乳酸汁,蜜桃乳酸汁:开胃解腻,消暑一流。黑森林蛋糕:蛋糕做到好有水份,浓味。钟意食传统黑森林蛋糕嘅朋友就啱喇。开心果雪糕蛋糕:冇谂过咁好食。有开心果粒喺入边!埋单大概$1900 (会员85折后)
今晚我哋一行七人去咗尖沙咀美丽华呢一间德国餐厅度食嘢。

芒果乳酸汁,蜜桃乳酸汁:开胃解腻,消暑一流。

开心果雪糕蛋糕:冇谂过咁好食。有开心果粒喺入边!

埋单大概$1900 (会员85折后)