2023-05-06
早前揾日本餐厅时已save低过依间餐厅,今日放假有时间可以黎试下喇🙂餐厅系1楼,到达后需要从地下行楼梯上去。入到去感觉环境都几舒服,有落地玻璃,枱同枱之间都有啲距离,唔会好迫。坐低后用QR code自助落单,食物种类同饮品既选择都够多。而且有假日set menu,款式都吸引。👍🏻我地叫咗2个set同2杯饮品🤓嗌咗一阵后饮品就黎喇,分别系伯爵茶同日式冻乌龙茶。伯爵茶用咗Twinings茶包,都有啲诚意~乌龙茶就正正常常。但系野饮黎咗之后,野食一路都未黎(已30分钟左右)。于是问下店员野食既情况,佢话繁忙时间野食要等40分钟以上。(我地去既时候大约1点半) QR code下方都有写明,不过用餐体验上的确会扣分。大家如果系平日放lunch或者好肚饿就唔建议喇,可能会饿亲或者迟哂到先返到公司。 大约8个字左右野食就到齐哂喇! 三文鱼三文鱼子亲子丼 $108 有沙律,中华沙律同面鼓汤。鱼生饭都新鲜,味道唔错👍🏻杂锦角切鱼生丼 $88一样有汤同沙律,鱼生足料唔会切到好细粒。份量适中,食完岩岩好。整体而言食物质素唔错,不过繁忙时间需等候较耐,可能比较岩平日下午茶时间黎。
我地叫咗2个set同2杯饮品🤓
嗌咗一阵后饮品就黎喇,分别系伯爵茶同日式冻乌龙茶。
大约8个字左右野食就到齐哂喇!
三文鱼三文鱼子亲子丼 $108
有沙律,中华沙律同面鼓汤。
鱼生饭都新鲜,味道唔错👍🏻
杂锦角切鱼生丼 $88