位于旺角MOKO Mall内的Que餐厅,室内嘅环境以淡木色、珍珠香槟色同宝石绿色为主题色调今日试咗几款佢哋嘅嘢食✨软壳蟹寿司塔可 $74✨呢款寿司塔可嘅口感真系一流,外层嘅软壳蟹炸得香脆可口,入面嘅寿司饭配搭新鲜蔬菜,再淋上自家制的辣汁!清新而且嘢味,食落去就停唔到口😋✨软壳蟹意粉配蟹肉及番茄忌廉汁$158✨意粉味道非常浓郁,软壳蟹脆卜卜,鲜味蟹肉黐上每一条意粉,完美融合喺番茄忌廉汁入面✨月见澳洲M5和牛盖饭(2人前)$258✨一嚟到打开个盖,淋上特制嘅和牛汁,有啲似煲仔饭咁!会咋咋声~视觉同听觉都好享受!和牛就拣用M5级别,肉质鲜嫩多汁再同温泉蛋搅拌埋一齐,味道层次感十足粉红双柚汁 $58静冈有机抹茶豆腐红豆沙冰 $68饮品方面,我拣咗粉红双柚汁同静冈有机抹茶豆腐红豆沙冰🍧粉红双柚汁清新解渴,而静冈有机抹茶豆腐红豆沙冰则口感细腻又有口感,甜度适中,非常适合配搭主食一齐食❤️红莓流心班戟(圣诞限定甜品)最后,食埋圣诞限定甜品红莓流心班戟。呢款班戟用浓浓嘅奶盖铺面,做到好似瀑布流心一样涌出嚟,切开之后,内馅系见得到大大粒嘅红豆蓉,好有口感!酸甜适中

今日试咗几款佢哋嘅嘢食

✨软壳蟹寿司塔可 $74✨