2022-09-09
平时有去开食西餐厅,但系有啲餐厅人流太多,比较嘈杂,想揾一间环境安静舒适嘅餐厅食饭,最后拣咗呢间。😘行入去嘅时候见到装修几华丽,墙上有几幅壁画,食饭嘅时候可以顺便观赏埋,位置坐落去都好舒服,唔使逼住坐,舒适度满分💯。朋友系咁叫我帮佢影相打卡。🤪最后嗌咗风干火腿蕃茄酱焗烧春鸡配红酒汁,鸡肉鲜嫩可口,香喷喷嘅烤鸡配上红酒简直系一流。😗焗烧春鸡吸晒蕃茄汁同埋火腿嘅香味,鸡肉素质有保证,令人口水直流。🤤另外仲有香草墨汁意大利粉配墨鱼及车厘茄,本身以为细细份,但系原来都够食。墨鱼Q弹有咬口,而且有好几块。💯意大利面吸晒啲香草墨汁,食落去口感丰富,香味十足。❤️喺度食嘢系好开心嘅体验,环境优美,地方又大,无论系自己一个人定系同朋友一齐去食都好适合,嚟呢度食嘢真系好享受。😆