2022-09-07
#胃在葵芳 #胃在cafe 牧羊少年咖啡馆(葵青剧院分店)-呢间Cafe喺葵涌剧院隔离🎟同朋友一早喺网上面book咗位,偷偷准备surprise比另一个生日嘅朋友🥳主要系几方便俾surprise同食个vibe🤓-❤️拿破仑蕃茄烟猪腿肉长通粉($98)还好,长通粉有啲太硬,份量比较少😂❤️日式大阪烧风味烟三文鱼薄饼($138)一般,比较干硬,就系食紧一块有少少咸味on top有木鱼碎嘅薄饼😂❤️小食拼盘($138)番薯条几好味!其他嘢都系炸到劲干,无乜特别🤓❤️是日蛋糕🍰马塞尔朱古力蛋糕($48)甜品is good, 软棉棉😌可以customise happy birthday 加人名🤪饮品❤️玫瑰可可朱古力 ($48)❤️抹茶可可朱古力($48)-💚环境有室内外空间可以坐🤓-📝Story📝事缘我哋帮朋友庆祝生日,食到差唔多最尾个店员问咗两次「需唔需要加甜品」嚟暗示我哋上蛋糕🍰🤣但系我哋仲有好多嘢未食晒🙊所以冇谂住咁快上😌但个店员就以为我哋唔明个暗示🤣🤣结果好急咁催咗两次😵💫结果就穿咗煲lmao🤣-🔥有加一服务费&限时🕰💰人均$150-200✅网上book位❤️🔥睇完快啲like & share俾
牧羊少年咖啡馆(葵青剧院分店)
❤️拿破仑蕃茄烟猪腿肉长通粉($98)
还好,长通粉有啲太硬,份量比较少😂
❤️日式大阪烧风味烟三文鱼薄饼($138)
❤️小食拼盘($138)
番薯条几好味!其他嘢都系炸到劲干,无乜特别🤓
❤️是日蛋糕🍰马塞尔朱古力蛋糕($48)
饮品
❤️玫瑰可可朱古力 ($48)
❤️抹茶可可朱古力($48)
💚环境
有室内外空间可以坐🤓
📝Story📝
🔥有加一服务费&限时🕰
💰人均$150-200
✅网上book位
❤️🔥睇完快啲like & share俾friend一齐去啦😏🫶🏻
💥Follow @stomach.bb
♟ 葵芳兴宁路12号葵青剧院地下2号舖