2021-11-01
今日嚟到海天晋呢边行吓,之前见朋友黎过,周围环境好靓~ 商场部份舖头仲装修紧,未完全开晒,但系一楼都开咗好多间餐厅,觉得呢间环境唔错所以就试吓💛德国咸猪手 配酸菜及薯仔沙律 💰218嚟到德国餐厅冇理由唔叫返个德国猪手试吓😏 外皮香脆,肉质香嫩,唔会韧👍🏻 有两个酱汁配撘: 黄芥末酱 刺激感比较劲,蜂蜜芥末 偏甜 大众喜爱😋💛香草酱烟肉三文鱼意粉 💰128烟三文鱼几香,香草味唔系太出,配埋烟肉同埋菇都唔错,个意粉可以煮林少少🤏🏻💛餐汤 配意大利面包 💰28今次嘅餐汤系竹笋汤,虽然主角系个汤,但系个意大利面包意外地觉得几好食😋 个汤就清清地,食到啲鲜榨竹笋,感觉几健康💛黑啤 Erdinger Dunked 💰72好大杯,容易入口,女仔都好啱饮👍🏻💛Orange juice 💰40正常鲜橙汁👌🏻-人均消费: 💰283 (已加一)-总括然而,环境好靓,望到大片草地加桥景,可带宠物👌🏻 好岩想静静地享受下午至黄昏时间🌅-🍽餐厅: 德国餐厅 📍地址: 将军澳唐俊街28号海天晋汇1楼102号舖
💛德国咸猪手 配酸菜及薯仔沙律 💰218
💛香草酱烟肉三文鱼意粉 💰128
💛餐汤 配意大利面包 💰28
💛黑啤 Erdinger Dunked 💰72
好大杯,容易入口,女仔都好啱饮👍🏻
💛Orange juice 💰40
正常鲜橙汁👌🏻
人均消费: 💰283 (已加一)
🍽餐厅: 德国餐厅
📍地址: 将军澳唐俊街28号海天晋汇1楼102号舖