2023-06-12
听朋友介绍呢间系元朗嘅黑木亭居酒屋唔错,就去试试,我哋拣咗🔆《周末放松二人餐 $398 》🔆, 个餐包括指定刺身、指定卷物、定食 (任选两个)、饮品,定食方面有丼饭🥘、寿司🍣、锅物🍲等等,选择都好多😍💕三点刺身盛 (指定刺身)包括有🐟三文鱼二切,🐠油甘鱼二切,🦑八爪鱼二切,全部都十分鲜甜爽口,肥美而且厚切,份量岩岩好💕鳗鱼牛蒡炸虾卷 (指定卷物)大大份有4大件好足料,面层鳗鱼味道香浓,配上肉松、牛蒡、炸虾、青瓜,味道配搭好夹,咸咸香香又脆口,有惊喜😋💕寿喜烧定食配乌冬寿喜烧嘅份量都几多,牛肉肉质唔错,最少有8大块,寿喜烧汤汁够晒香浓,配乌冬食一流,加上配菜非常多,有豆腐、冬菇、娃娃菜等,成个定食都好丰富💕黑松露忌廉石锅乌冬配吉列猪扒定食卖相吸引啊,用热辣辣嘅石锅上,一上枱就闻到好香既黑松露香气,忌廉汤底非常浓厚,乌冬索晒忌廉汤汁好滋味,炸猪扒份量都唔少,外皮炸得够松脆,肉质几嫰冇油腻感,真系好满足呀😍💕蜜桃乌龙熊茶 $58香甜蜜桃味,好清新解渴💕北海道士多啤梨牛乳乳酸 $48味道酸酸酸甜甜,好香士多啤梨味,几好饮
💕三点刺身盛 (指定刺身)
💕鳗鱼牛蒡炸虾卷 (指定卷物)
💕寿喜烧定食配乌冬
💕黑松露忌廉石锅乌冬配吉列猪扒定食
💕蜜桃乌龙熊茶 $58
香甜蜜桃味,好清新解渴
💕北海道士多啤梨牛乳乳酸 $48
味道酸酸酸甜甜,好香士多啤梨味,几好饮