2023-06-13 14 浏览
一入到餐厅就见到一个好大嘅酒柜,感觉几好格调,环境几静,适合同朋友倾偈饮酒食饭🍻▪️兰王蛋鞑靼牛肉 ʀᴏɴ-ᴏʜ ᴇɢɢ ʙᴇᴇғ sᴛᴇᴀᴋ ᴛᴀᴛᴀᴋɪ $𝟷𝟼𝟾ʙᴇᴇғ ᴛᴀʀᴛ ᴛᴀʀᴛ 切到细细粒几有口感,捞埋日本嘅兰王蛋特别滑,针管系喼汁同橄榄油 ,钟意浓味啲嘅话可以加几滴落去,平时出面通常都系用面包,呢度用左紫米脆片,原来有几夹㖞▪️烤法式羊架配薯菜 ɢʀɪʟʟ ʟᴀᴍʙ ʀᴀᴄᴋ ᴡɪᴛʜ sᴇᴀsᴏɴᴀʟ ᴠᴇɢᴇᴛᴀʙʟᴇ, ʀᴇᴅ ᴡɪɴᴇ ɢʀᴀᴠʏ $𝟸𝟼𝟾店员推介五成熟,真系烧得啱啱好,最紧要系一啲都冇臊味,▪️ 海胆忌廉蟹肉意大利饭 ᴄʀᴀʙ-ᴍᴇᴀᴛ ʀɪssᴏᴛᴏ ᴡɪᴛʜ sᴇᴀ-ᴜʀᴄʜɪɴ ᴄʀᴇᴀᴍ sᴀᴜᴄᴇ $𝟷𝟹𝟾好浓烈嘅忌廉同海胆既香味,食落去好ʀɪᴄʜ,饭粒粒粒分明,饭上面仲有啲蟹肉,食落去口感十足

店员推介五成熟,真系烧得啱啱好,最紧要系一啲都冇臊味,