2023-07-17 62 浏览
一向都好钟意同朋友去cafe食野, 位于观塘既呢间Lagom Kaffe , 空间够大, 枱与枱之间距离好阔, 侧边有一大片落地玻璃, 感觉非常舒服, 啱晒同朋友嚟吹水chill下. 有养宠物既我发现呢到系户外宠物友善, 朋友聚又得狗狗聚又得, 仲有埋狗狗鲜食餐㖭, 非常贴心. 香煎带子黑松露什菌意粉 $128意粉煮到刚刚好Al dente, 黑松露忌廉汁非常creamy, 食既时侯每一啖都充满松露香, 带子又唔会煮到过熟太干身, 而系刚好外面金黄色内里仍然鲜嫩. (生酮)烧纽西兰牛柳配牛油果南瓜鸡蛋沙律 $128餐牌非常全面地照顾埋奉行紧生酮饮食既朋友 ,沙律份量都几大碟, 牛柳唔柴非常juicy, 南瓜粒都好甜好好食, 沙律菜亦都够新鲜, 配搭埋小许沙律酱, 系配料非常丰富既沙律. 水牛城鸡翼 $68鸡翼本身炸得香脆, 而且够大只厚肉, 加上面头布满酸香微辣既水牛城酱, 味道浓郁, 十分惹味.草莓吉士挞 $48面头既士多啤梨够哂大粒又非常香甜, 挞皮唔会太厚够脆, 中间层吉士酱够滑又唔会太甜, 做饭后甜品刚刚好.

香煎带子黑松露什菌意粉 $128

(生酮)烧纽西兰牛柳配牛油果南瓜鸡蛋沙律 $128