放假同朋友嚟食呢间餐厅, 见环境都好大好舒适。🥰 座位与座位之间又唔会太逼 有一定既空间💓Grapefruit summer soda 系好清新好fresh!如命一样 真系好啱夏天咁热辣辣 饮番杯解渴😋焦糖饼配合cream! 好适合钟意饮甜嘢嘅人!例如我😚😚真系好creamy😚😚头盘系三文鱼沙律🥗因为我唔太好三文鱼 所以我剩系食菜 朋友就食哂啲三文鱼😆 但我钟意佢个汁!好开胃呀😋😋酸酸地 唔错😌😌鸡翼系我嘅最爱 😍头先我frd 食哂啲三文鱼 我就食多两件鸡🤪🤪🤪几香口!点埋个他他酱真系一流! 他他酱点咩炸野都系一样咁好食🥳🥳 呢个我俾满分 💯 哈哈主菜!系有带子呀😍😍😍 我最爱嘅带子。仲要大大粒!劲有口感😙佢个腐皮包住个饭都好有新意思!而且味道都唔错👍🏻 呢个可以 encore 😚😚😚店员服务态度都唔错。无赶人走,会俾一定既空间客人 但有事叫佢地 都会好快过嚟问我地需要咩~呢间可以同朋友庆祝生日、同男朋友约会嚟食都唔错🥰

头盘系三文鱼沙律🥗

鸡翼系我嘅最爱 😍
头先我frd 食哂啲三文鱼 我就食多两件鸡🤪🤪🤪

呢间可以同朋友庆祝生日、同男朋友约会嚟食都唔错🥰