2017-08-15 539 浏览
好少入黎元朗呢边, 今次weekend黎到元朗唔知食乜好, 误打误撞黎到元朗广场, 多数都系连锁既餐厅, 之前系太子食过牛一既夜晚火锅就觉得选择唔够, 可能因为lunch比起夜晚平一半有多,今次食lunch又觉得ok㖞今次叫左2个牛肉餐($78), 每人有1碟, 肉就偏肥, 但份量都够食 寿喜烧汤底永远都系favourite, 无得输, 不过呢间个汤好似比平时仲更加甜自取区方面, 都系平时都D丸/菜/面/菇/炒饭同咖哩等等, 食物都REFILL得几快, 菜类都算新鲜干净牛一不嬲既卖点都系有无限既羽衣甘蓝, 出面买都好贵下XD 菜都有成10款, 丸又比平时既多款式, 不过推介一款麻辣丸, 入面有麻辣猪肉既馅, 真系好好味!!饮品方面, 有汽水机/同汽水柜, 不过当日既zero唔知乜事沟到劲淡, 可乐就无事, 佢仲有somersby既blueberry cider, 未试过都可以一试XD甜品方面就只有雪糕, 连小蛋糕都无, 不过绿茶雪糕仲可以自己加红豆, 不错!员工方面都好有礼貌, 又唔会点催你走, LUNCH黎讲唔系太多人食既话1个钟真系足够有余!抵食!