2021-12-31
lunch buffet 408加一 会员75折 见大部分人同youtuber 都无咩负皮就去试下 因为假期所以要坐餐厅外围 但反而仲好坐😂环境舒适干净嘅 员工服务都算勤快有礼 冷盘种类不少 质素正常净系试左蟹钳 鲜甜有海水味嘅串烧普通 无再拎多次种类lunch黎讲正常 食物都系中上水平 无咩特别难食 如果大概要讲下 特别推荐系大部分热食 蒸鱼 炸鱼柳 虾仁等都好食 估唔到系火鸡整得几嫩 值得食。👍🏻可以skip嘅有鱼生 点心 同埋烧牛肉应该唔好彩 时间太耐难咬 猪肋骨味太重 肉质较鞋口 甜品方面蕨饼 炖蛋较出色 切饼较硬 不推荐 食返雪糕最稳阵虽然入到去个场一眼睇晒 感觉唔算多嘢食 但胜在唔会重复或者揸流摊放啲好普通嘅食物出嚟 每个位置都有心思同分别 全部嘢食一次之后都会好饱🤤整体有折每人300中 算抵食 不过避到就闲日去应该更好更平
lunch buffet 408加一 会员75折
冷盘种类不少 质素正常