呢个周末叫埋一班friend一齐去中环嘅「P Lounge by Plaisance」try下佢哋嘅西式午餐set。入到去之后,发现个环境真系舒适!👭.首先就要嚟试下佢嘅主菜「Lamb Navarin」。法式低温慢煮嘅纳瓦林羊肉,肉质好good,羊肉酱汁系超好食,味道丰富,每一口都好滋味!食完仲有返寻味嘅感觉!😝🍖.之后就系「自助沙律吧」喇!种类之多好足料,每一款沙律都新鲜得嚟,足料,任食系好抵!📸🥗.屋企人都爱嘅Carrot & Orange Salad,鲜橙同甘笋搭配一起,超好食,清新又够饱肚。好满足呀!😝🥕🍊.当然要试下佢哋嘅「Croque-Monsieur」喇!啱啱好嘅酥脆口感夹埋火腿同斯卡摩札乳酪嘅滋味,每一咬都系一种享受!食完就有种幸福感!🤩🥪.最后就系甜品喇!Chili Chocolate Mousse都几特别!🤔🍫巧克力慕斯加左辣椒,一试好惊喜啊!超越咗普通巧克力慕斯,好特别嘅口感。每一次谂起嚟,都会觉得好特别好想再食!👍. 总括嚟讲,「P Lounge by Plaisance」,一间好有feel嘅西式酒吧餐厅,黎到度一定要试佢嘅午餐set。😉🍷😋