2023-10-10
#christine开饭日记 小犬走左,系时候要揾下嘢食🤭就同朋友仔去elements 行下揾下嘢食,见好耐冇食新加坡嘢就佢啦天天海南鸡系新加坡好多熟食中心都揾到,今次系圆方简直就系luxury 版🤭坐位好阔落,环境又舒服👍🌟天天海南鸡拼烧鸡($289)依个应该系选择困难户嘅恩物🤭一次过可以试晒2款,我就中意滑捋捋嘅海南鸡,朋友仔就中意烧到好香脆嘅烧鸡🌟鸡油饭食海南鸡点可以唔食佢嘅油饭呢,$39好大碗,都有成2碗饭架。食落好香,如果再浓味少少就perfect 啦🤭🌟桂花糕配斑斓酱 ($49)依个甜品都几特别,有少少似炸馒头果只feel,冇谂过桂花糕同斑斓酱可以match 埋一齐🙈有惊喜,份量都几多㗎,建议同多啲朋友仔一齐share下次去要再试下佢嘅肉骨茶,好似都唔错又多人叫🤭🍴天天海南鸡饭 (ELEMENTS圆方) (尖沙咀)📍尖沙咀柯士甸道西1号ELEMENTS圆方水区1楼1050A号舖
🌟天天海南鸡拼烧鸡($289)
🌟鸡油饭
🌟桂花糕配斑斓酱 ($49)
下次去要再试下佢嘅肉骨茶,好似都唔错又多人叫🤭
🍴天天海南鸡饭 (ELEMENTS圆方) (尖沙咀)