2015-09-05 3202 浏览
呢间楼上cafe虽然店铺面积唔算好大,不过野食就唔错Beef SliderSlider既size比想像中细,但呢个还比掌心细既super mini burger系为一个小食真系不得了口大既朋友应该可能可以一啖食哂但咪睇佢细细粒咁以为佢无料到,佢中间夹左好多野架!最底层隐藏左片酸瓜,上面夹一块小牛扒,上面有少少沙律酱,最后有生菜同蕃茄除左酸瓜我唔太钟意之外,其他配料都好正!块小牛扒好juicy,一咬啲肉汁飞哂出黎,加上蕃茄同沙律酱减少油腻度同增加juicy既感觉,食完唔系好够喉,好想再食多个呀!质素可以话出乎意料之外呀!另外仲叫左个Sweet potato fries呢度啲番薯条都好正,炸到金黄色,但唔会油腻,又唔会话好干,好脆口不过最重点都系旁边既酱,佢唔系用茄汁比你点番薯条,而系用左肉酱即系类似平时食肉酱意粉既汁咁,第一次用肉酱点番薯条,感觉几特别真系点下一条又一条其实cafe环境几舒适,适合一班人入去吹水当日去到既时候有一班人,约4-5人系度弹结他,唱歌,感觉好似开紧mini concert咁可以有一个空间比人好free咁同朋友聚下,唔错
呢间楼上cafe虽然店铺面积唔算好大,不过野食就唔错

口大既朋友应该可能可以一啖食哂
但咪睇佢细细粒咁以为佢无料到,佢中间夹左好多野架!
除左酸瓜我唔太钟意之外,其他配料都好正!
块小牛扒好juicy,一咬啲肉汁飞哂出黎,加上蕃茄同沙律酱

质素可以话出乎意料之外呀!

另外仲叫左个Sweet potato fries
Sweet potato fries

真系点下一条又一条

其实cafe环境几舒适,适合一班人入去吹水
可以有一个空间比人好free咁同朋友聚下,
唔错
题外话/补充资料: 最低消费每人$50