某日去完整头发,然后见附近有一间望落装修唔错既中餐,所以我地就决定入左呢间餐厅试试。佢个餐牌好靓 而且个茶杯都好靓,总之成间餐个feel我都好中意。本身叫野食餐厅会送一客开胃前菜,今次送话梅车厘茄,唔知道会唔会系次次都唔同既开胃前菜呢。本身对车厘茄冇乜兴趣、但就好钟意话梅,所以一食落去好有惊喜、酸酸甜甜完成无我平时唔中意既车厘茄既味。椒盐黑白豆腐,好香脆,外貌又好得意黄色系原味,黑色系芝麻,我个人就好中意芝麻味,食落去多一种芝麻香🥰椒盐白饭鱼,系呢个椒盐味同平时大排档食嘅唔同,系偏向淡少少嘅椒盐味,但都香口,一食左一条就停唔到口,好香脆而且一啲都唔油。水煮鱼,讲真我真系好耐冇食过水煮鱼,最开心就系见到一盘大大盘嘅水煮鱼。入面除咗有鱼,粉,仲有木耳。食落好麻香🥰 麻麻地既感觉好正,都算辣,如果唔系食得太辣,可以同佢地讲声最后顺德煎焗鱼嘴,送上枱嘅时候热辣辣劲香,我鱼嘴炸左再炒,呢个好岩下酒,好香口鱼嘴都好多肉,好入味,慢慢食真系可以食得哂🤣 另外一提,佢哋啲职员服务好好,加茶送菜问野佢地都好有礼貌帮我地👍🏽

佢个餐牌好靓
 而且个茶杯都好靓,总之成间餐个feel我都好中意。

完成无我平时唔中意既车厘茄既味。

椒盐黑白豆腐,好香脆,外貌又好得意

入面除咗有鱼,粉,仲有木耳。

鱼嘴都好多肉,好入味,慢慢食真系可以食得哂🤣