2024-12-25
我买了openrice $676 2人餐~另外用了XMAS60 可再减-$60。地方可能有D难找~如果唔熟屯门。不过当你找到时,突然会有种惊喜。Lee 度竟然有一间装饰唔错好有心思小店。首先有汤,前菜及 oysters. 最惊喜D炸物好特别有鸡皮饺子~一定要试下。及D墨鱼咀好大粒~好耐无见过咁大粒又好食。另外~仲有其他惊喜~我原本抱著串烧期望不大一般般小小件。到上菜,我估唔到D牛粒又大又厚又好juicy. 其他五花猪肉及 鱿鱼及 秋葵酿肉~仲之好大件又好好味。之后,饱到连个煲仔饭都差D食唔落。所以真系惊讶食炸物及串烧,竟然可以食到饱。以一间小店环境气氛服务食物质素都好~好有居酒屋feel。虽然地方唔近地铁站~不过附近有泊车位,值得去一躺去感受一下小店居酒屋。特别串烧及炸物~好好味呀!
地方可能有D难找~如果唔熟屯门。
不过当你找到时,突然会有种惊喜。
Lee 度竟然有一间装饰唔错好有心思小店